Tunø-Røgeri-Fonden Rotating Header Image

2019: Ny forpagter på Tunø Røgeri

Tunø Røgeri har fået ny forpagter. Det er Tim Grønbech, bosat på øen, der har valgt at forpagte røgeriet for to år. Sidste år købte Tim Grønbech Det gamle Mejeri på øen, og det er hans plan, at der skal være en vis samdrift mellem de to spisesteder, som begge er vigtige for øen og dens turisme.

Allerede  nu ryges der fisk og røgsalt. og planen er, at der åbnes for publikum til påske, så der er travlt. Menukortet bliver alsidigt med vægt på røgvarer, og blandt nyhederne har Tim Grønbech planlagt et hummerakvarium, så der er frit valg for gæsterne til at udpege deres egen hummerfavorit til tallerkenen.

–Men det bliver ikke den eneste nyskabelse, lover Grønbech.

Hans motiv for forpagtningen er kærlighed til Tunø og en levende interesse for mad og vin.

–Det er lidt af en tilfældighed, at drømmen om drive restaurant  bliver til virkelighed lige, men lejlighed bød sig, og så slog jeg til,. siger Tim Grønbech.

Hans baggrund er ikke just kulinarisk. Han er teknisk uddannet og kommer fra en stilling som manager i Expromo Europe A/S, som han var medstifter af. Expromo Europe lever storskærme til det meste af verden med stor succes.

Comments are closed.