Tunø-Røgeri-Fonden Rotating Header Image

Indvielsen af røgeriet

Fest, farver, taler, musik og det flotteste vejr prægede hele dagen, da Tunø Røgeri blev indviet lørdag den 7. juni 2014.
Havnen var fyldt op med både, og glade sommergæster og tunboere i stort tal var mødt frem for at deltage i festlighederne og ikke mindst smage på de nye røgvarer.
Og det var en succes. I timevis var der kø for at komme frem til desken i røgeriet, hvorfra rejer, makrel, fiskefrikadeller og meget mere blev sendt ud i solen for at blive indtaget på de nærliggende bænke sammen med lidt vådt til ganen.
Kristian Wiese holdt indvielsestalen med tak til de mange, der har stået bag og støttet initiativet, som har været på vej gennem flere år. Ikke mindst Realdania fik en stor tak, for uden fondens millioner var projektet næppe blevet en realitet. Anden vigtig støtte er kommet fra  EU og ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.
Indvielsen var en rigtig festlig dag og en kæmpesucces. Nu venter hverdagens realiteter forude og forhåbentlig en dejlig sommer, hvor røgeriet vil være med til at trække ekstra gæster til den smukke ø i Kattegat.

Se Stiftstidendes omtale her.