Tunø-Røgeri-Fonden Rotating Header Image

Tunø Røgeri åbner 2018-sæsonen med nye forpagtere

Tunø Røgeri har fået nye forpagtere, og røgeriet åbner med et brag fredag den 18. maj. Følg med her på Facebook-siden Tunø Røgeri om seneste nyt, åbningstider og de flotte menuer!
Forpagterne er Rolf Nordentoft, Line Bundgaard, Nicolai Bech, Kim Thygesen og Allan Bundgaard. Den lokalt bosatte Frank Nielsen er røgmester.
Alle er erfarne og professionelle inden for restaurationsbranchen. Erfaringen dækker alt fra kok og tjener til sommelier.
Det er Rolf Nordentoft, som er initiativtager til at samle femkløveret, som hver især har baggrund i Nordentofts kendte Aarhus-restaurant Dauphine. Dauphine har eksisteret i en lang årrække, men siden 2009 med Nordentoft som ejer. Menukortet er fransk med et twist”, som han udtrykker det, og de bedste og mest velegnede principper her fra vil de fem overføre til Tunø Røgeri.
–Røgeriets menuer v il være varierende med fokus på røgvarer og fisk, men naturligvis vil der også være kødretter på kortet. Dertil gode vine fra Nordentofts egen vinimport. Og i videst muligt omfang vil vi bruge lokale grønsager og produkter. For de er i topklasse, siger forpagterne.
Tunø Røgeri slår døren op fredag den 18. maj, og planen er, at sæsonen skal fortsætte frem til efterårsferien.

På billedet – de fire af de fem: Allan Bundgaard, Line Bundgaard, Nicolai Bech og Rolf Nordentoft.

Comments are closed.