Tunø-Røgeri-Fonden Rotating Header Image

Tunø Røgeri søger ny forpagter

Tunø Røgeri søger ny forpagter. Røgeriet, der ejes af Tunø-Røgeri-Fonden har eksisteret i godt 10 år og går nu ind i sin 11. sæson.

Vi søger en forpagter der kan bringe røgeriet ind i en ny udvikling, i nært samarbejde med bestyrelsen for fonden.

Vi forestiller os en person med kendskab til drift af restaurant og måske også erfaring med røgeridrift. En person, der kan arbejde selvstændigt og selv vil være på stedet det meste af hovedsæsonen, som er juni, juli og august.

Til røgeriet knytter der sig en forretning og en restaurant med et stort udeareal, som kan overdækkes, og som fondsbestyrelsen arbejder på inden sæsonstart at gøre endnu flottere og anvendeligt.

Røgeri og restaurant ligger direkte ned til Tunøs havn, som hvert år besøges af ca 9000 sejlere. Der til kommer mellem 50.000 og 60.000 årlige turister, så for den rigtige forpagter er der et solidt kundegrundlag og et stort indtjeningspotentiale. Alene sommerdriften vil kunne skabe det meste af en årsløn.

Røgerikapaciteten på røgeriet er meget stor, så vi forventer, at den ny forpagter i et samarbejde med fondsbestyrelsen aktivt vil arbejde for en plan, der forretningsmæssigt muliggør en produktion i en så stor en del af året som muligt.

Røgeriet har en Facebook-side ”Tunø Røgeri og restaurant” samt web-siden tunoeroegerifonden.dk.

Henvendelse til og yderligere oplysninger hos Claus Bülow, formand for Tunø-Røgeri-Fonden tlf 40278818

 

Comments are closed.